Pesto Genova
100g Basil leaves
35g Parmigiano Reggiano
30g walnuts
110ml olive oil
15g Garlic
Salt and pepper
How to make
Mix all ingredients together with Blender.
You can use walnuts instead of pine nuts.
If you want to freeze it, It's better to keep without cheese. In that case, Mix the cheese before eat. Too much blending is not good for keep the nice green color.
ジェノバペースト
材料
バジル•••100g
パルメザンチーズ•••35g
くるみ•••30g
エクストラバージンオリーブオイル•••110ml
にんにく•••15g
塩胡椒
作り方
全ての材料をミキサーにかける。
松の実が高いのでくるみを代用しました。
冷凍する際は、チーズ以外の材料をミキサーにかけたあと瓶に詰めて冷凍し、使う時にチーズを加えて混ぜた方が風味も良く長持ちします。ミキサーを必要以上にかけ過ぎると熱のせいで色が黒っぽく変色してしまうので要注意です。
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